Bitcoin, der bryder $ 14.000, vil bringe et nyt „regime“ af markedsdynamik

Bitcoins udbrud i den forløbne uge har fanget opmærksomheden hos dem inden for denne industri og dem uden for den. CNBC og Bloomberg dækkede disse bevægelser opad i vid udstrækning, og JP Morgan blandt andre Wall Street-investeringsselskaber og analytikere vejede ind i rallyet.

Analytikere siger, at det ikke er tid til at være helt begejstret endnu. Mange kommentatorer siger, at Bitcoin, der bryder $ 14.000, vil være vigtigt, da dette niveau har været af makro vigtighed i de sidste tre år.

Vil helvede bryde løs, når Bitcoin rammer $ 14.000?

Den fremtrædende krypto-aktivanalytiker Qiao Wang mener, at når Bitcoin Trader først bryder $ 14.000, vil markedet gå ind i et “ andet regime med hensyn til volatilitet, momentum, detaildeltagelse og så videre”:

”Når BTC bryder $ 14.000, vil vi sandsynligvis være i et andet regime med hensyn til volatilitet, momentum, detaildeltagelse og så videre. En masse ting, der fungerede sidste par måneder, fungerer muligvis ikke længere og omvendt. $ 20k vil tage dette regime til et helt nyt niveau. Bare en fornemmelse. Vi får at se.“

Grunden til, at der lægges en sådan vægt på $ 14.000, er, at dette var det punkt, hvor Bitcoins lys fra december 2017 lukkede, og det var også, hvor tendensen næsten perfekt toppede i løbet af 2019’s boom. De flere makrointeraktioner, BTC havde på $ 14.000, antyder, at det med afgørende at bryde og holde over dette niveau vil markere et skift i markedsstrukturen.

Mens Qiao Wang ikke uddybede, hvilken type tendenser der vil ændre sig inden for kryptomarkedet, er det værd at bemærke, at der er lidt futuresvolumen, der er handlet over $ 14.000.

Analytiker „CL“ delte nedenstående diagram midt i Bitcoins stigning i den forløbne uge og bemærkede, at „Næsten ingen på det nuværende derivatmarked nogensinde handlede betydeligt over [det] nuværende niveau.“

Dette skyldtes, at BitMEX og andre evige swap-platforme før 2018 eller slutningen af ​​2018 ikke havde så stor interesse, da der var nok gearing, ligesom længsel efter Bitcoin eller altcoins gennem spotmarkeder.

Med derivater, der menes at køre størstedelen af ​​kryptomarkedets prishandling, kan introduktionen af ​​et helt nyt prisinterval for derivathandlere resultere i ustabile prishandlinger.

Forventer højdepunkter fra tid til anden?

Nogle hævder, at når Bitcoin først bryder $ 14.000, bør der forventes rekordhøjde lige efter det.

Kyle Davies, en medstifter af den fremtrædende krypto-aktivfond Three Arrows Capital , kommenterede for nylig på Twitter:

”For at være klar, når vi bryder $ 12.000 rene på et spot-ledet træk uden gearing, hvem i herrens navn vil sælge til $ 15.000. Og i betragtning af at ingen sælger til $ 15.000, hvem i herrens navn ville sælge til $ 20.000. ”